Whimzees tyggeben – det sunde valg

Er du på udkig efter de helt rigtige tyggeben til din firbenede bedste ven? Der er ikke mangel på tyggeben i hverken supermarkeder eller dyreforretninger, så der er nok at vælge imellem. Men hvis du er en af dem, der går op i, hvad din hund får inden bords, er du nok allerede opmærksom på, at mange af disse tyggeben indeholder alt fra kunstige tilsætningsstoffer og – farvestoffer til GMO’er og meget mere.

Din hunds kost har betydning for dens sundhed

Et tyggeben er til for at hjælpe din hund af med plak og tandsten, så dens tænder holdes stærke og sunde i længere tid. Hunden får dog samtidig en ekstra bonus ud af det i form af en godbid.

Det er dog veldokumenteret, at din hunds kost har stor betydning for dens trivsel og sundhed. Man kan ligefrem se det på hundens pels, om den får det den skal have. Derfor er det også vigtigt at hunden ikke får for mange usunde og unaturlige stoffet inden bords, når den gnaver på sit tyggeben.

Derfor er det vigtigt, at du finder det helt rigtige tyggeben til din hund. Mange anbefaler Whimzees tyggeben som det helt rigtige.

Whimzees tyggeben

Whimzees tyggeben er lavet på en sammensætning af vegetabilske ingredienser, der effektivt reducerer dannelsen af både plak og tandsten hos hunde.

Tyggebenet er fremstillet på kartoffelstivelse, glycerin, cellulose, lecithin og gær, samt et naturligt farvestof, og indeholder hverken kunstige farvestoffer, tilsætningsstoffer, GMO’er, aromaer, gluten eller kød. Som bonus indeholder tyggebenet et højt indhold af fiber og kun få kalorier.

Er du på udkig efter et nyt tyggeben til din hund er Whimzees derfor en af de mange gode muligheder, din hund vil nyde godt af.

Er du blevet overbevist kan du blandt andet finde Whimzees tyggeben her, sammen med en masse andet sundt hundefoder.