Udnyt friværdien i dine biler med Pant i Biler

Har du overvejet at tage pant i dine biler? Hvis du er bilforhandler oplever du nok perioder, hvor du ikke får solgt så mange biler. På trods af, at der er udsigt til at sælge, er mange af dine penge bundet i de biler du har stående, og det gør måske, at du til tider ikke har kapitalen til at investere i nye køb af biler.

Hvis du benytter dig af pant i biler, på pantibiler.dk, kan du udnytte friværdien i dine biler, imens de venter på at blive solgt. Indgår du en aftale med Pant i Biler, kan du realiserer op til 50% af bilernes markedsværdi. Det giver dig blandt andet mere likviditet til indkøb af nye biler, hjemtagning af biler fra udlandet samt mellem finansiering af indbytning af biler.

Med pant i biler bliver dine biler fortsat stående i din forretning

Selvom du panter bilerne til Pant I Biler, på kontrakt om tilbagekøb, bliver bilerne stående i din forretning. Når du sælger bilen til en kunde, returneres rettighederne til bilen til dig, efter du har betalt det aftalte beløb til Pant i Biler. I mens aftalen med Pant i Biler står på, og du venter på at sælge, har du også mulighed for at leje de pantede biler til dine kunder, gennem Pant I Biler

Pant i Biler processen

Processen foregår således, at du indsender en ansøgning med information og billeder af dine biler, inden på pantibiler.dk. Efter 48 timer, Modtager du så et forhåndstilbud fra Pant i Biler. Accepterer du tilbuddet, skal dine biler vurderes af Pant i Bilers eksperter, hvorefter du modtager det endelige udbetalingstilbud. Godkender du det endelige tilbud, har du pengene inden for 24 timer. Du har ligeledes nu mulighed for at leje bilerne til dine kunder, gennem Pant i Alt.

Hvis du er bilforhandler, kan dette være en rigtig god måde at udnytte friværdien i dine biler på, når de alligevel venter på at blive solgt. Læs mere på www.pantibiler.dk eller kontakte dem på 70 605 606