En stress bog – bliv klogere på emnet

stress bogDet er desværre en sygdom, som man ser mere og mere, hvilket har medført at flere folk er begyndt at skrive en stress bog. Bøger kommer ofte, når nogen bliver klogere på et emne, som er udbredt i befolkningen. En stress bog har nemlig aldrig været mere relevant end nu til dags. Flere og flere har brug for hjælp til at håndtere det, men hvis man ikke er klar til at gå til en psykolog, så kan en stress bog måske hjælpe.

Symptomerne der bliver beskrevet i en stress bog

Et højst relevant emne i en stress bog, vil uden tvivl være de mange symptomer, som sygdommen kan medføre. Det kan være svært at vurdere, hvorvidt man har stress eller ej – og derfor bør man undersøge om man kan genkende nogle af de symptomer der nu er. Selv dette kan dog være en svær opgave, da antallet af mulige symptomer er forholdsvist mange, og de fleste af dem kan også komme fra andre ting. Man har eksempelvis ikke nødvendigvis stress, fordi man har hovedpine.

Som allerede nævnt, så er der mange forskellige symptomer – og det kan variere fra person til person. Det man kan opleve kan både være fysisk, psykisk og adfærdsmæssigt. Fx kan man få hovedpine, blive ramt af en depression samt opleve et øget sygefravær mm.

Kan være en hjælp til stresshåndtering

En stress bog kan også give en gode råd til håndteringen af stress, da der heldigvis er en række ting, som man kan gøre for at få det bedre. Det er nemlig vigtigt at påpege, at det ikke er en kronisk sygdom – man skal altså ikke leve med det resten af livet. Det kræver imidlertid, at man gør noget ved det, da man ellers ikke vil slippe for det. Ydermere er det vigtigt, at man ikke venter for længe med det, da symptomerne kun bliver værre med tiden.

En stress psykolog i København

Hos Grow People forhandler de mere end en stress bog, som er skrevet af en erfaren psykolog med speciale inden for emnet. Virksomheden har en klinik nær Nørreport i centrum af København, hvor de tilbyder stressbehandlingsforløb. Derudover udfører de kurser for HR-konsulenter, hvor man bliver givet nogle værktøjer, som man kan bruges med medarbejderne, hvis de oplever problemer med stress. Man kan læse mere om dem på deres hjemmeside, hvor man også finder deres stress bog.