En opvasker der kan redde dagen!

opvaskerSom opvasker, så er man en vigtig del af at drive en restaurant. En opvaskers job er nemlig, som navnet fortæller, at tage opvasken. At have en dygtig person til at gøre dette, skal ikke tages let på, da restauranter er under strikte regler i forhold hygiejnen. Tallerkner, bestik og gryder osv. skal selvfølelig være rene, inden man bruger dem til servering eller madlavning. Hvis ikke man opretholder en vis form for standard, så er det en reel trussel, at ens restaurant i værste fald, bliver lukket ned af fødevarestyrelsen. Det kan også være at man får givet en sur smiley, hvilket ikke ligefrem tiltrækker kunderne fremadrettet.

Vigtigt at man er grundig

Det er en opvaskers fineste opgave, at vedligeholde denne hygiejniske standard. Hvis man ikke har en, så kan opvasken hurtigt stables op, når man er under en travl periode. Derudover skal man også huske på, at man har et begrænset antal tallerkner osv., så hvis det ikke bliver gjort rent, så vil man ikke have noget at servere på. Det er derfor vigtigt, at man har en opvasker, som kan følge med i et højt tempo og selvfølelig være grundig samtidig.

Find en opvasker i København

Hos Opvasker Service tilbyder de dygtige opvaskere, hvis man f.eks. har brug for akut hjælp. Det kan være belejligt, hvis ens egen melder sig syg eller af anden grund, ikke kan møde op. Det behøver dog ikke være akut hjælp, det kan også være at man ønsker en pålidelig person i en længere periode, så man kan være sikker på altid at have en på vagt. Deres ansatte bliver oplært i at være kvalitetsbevidste og resultatorienterede, således deres kunder oplever fuld tilfredshed. Når man ansætter en professionel, så er det klart, at der er nogle andre forventninger. Dette er de selvfølelig klar over.

Fungere som et vikarservice

Hvis man som en restaurant pludselig står og mangler en opvasker, så kan man hurtigt få problemer. Derfor er det en god ide, at man altid har deres vikarservice ved hånden, således man ved hvor man skal ringe hen, for at få løst sit problem. De gør det til fordelagtige priser, men uden at det kommer på bekostning af servicen og kvaliteten. Det er en god ide, fordi man aldrig ved hvornår man får brug for hjælp. Så hellere være på den sikre side og have deres nummer skrevet ned.