Hvad med underholdning til konfirmation?

Når man skal have underholdning til konfirmation, er der forskellige retninger man kan gå i. Nogle vælger gør-det-selv, andre hyrer en ude fra til at underholde, og nogle vælger det endda næsten helt fra.

Nogle vælger, son nævnt, igen underholdning, men holder sig til en sang eller to, og måske en enkelt tale. Ikke alle har råd til at smide en masse penge og tid i en konfirmation, og vælger derfor at holde den på god gammeldags maner med god mad, musik fra anlægget og gæster, der kommer hinanden ved.

Gør-det-selv underholdning til konfirmation

Nogle forældre vælger selv at stå for underholdningen til deres barns konfirmation, ofte til stor forlegenhed for konfirmanden. Ud over de obligatoriske sange og taler til konfirmanden, ser man nemlig tit, at forældrene har sammensat et slideshow af festens hovedperson. Slideshowet indeholder oftest billeder at konfirmanden, fra hun er baby til nu, og alle de begivenheder, der har været i hendes liv.

Nogle forældre vælger at klæde sig ud og optræde som konfirmandens yndlings musiker, eller at gøre noget ekstra ud af talen, gennem udklædning, skuespil eller at involvere konfirmanden i talen.

Få andre til at stå for underholdning til konfirmationen

Den sidste mulighed er at hyre nogle ude fra, til at stå for underholdn
ingen. Mange vælger f.eks. at hyre et band til at sætte gang i dansegulvet efter middagen, og andre vælger at hyre en komiker eller en tryllekunstner til at underholde under middagen.

Til en konfirmationsfest jeg deltog i sidste år, havde forældrene hyret en tryllekunstner, tricktyv og tankelæser i én, ved navn Sunny Cagara. Sunny Cagara, formåede at underholde både unge og gamle, og være morsom. Showet tog udgangspunkt i konfirmanden. Sunny Cagara, havde forinden festen, fået informationer om konfirmanden fra forældrene, som haunderholdning konfirmationn på bedste vis, havde flettet ind i sit show.

Hvad end, om I har tænkt jeg ingen underholdning, gør-det-selv underholdning eller at hyre underholdning ude fra, så skal det nok blive en god fest og en positiv oplevelse for konfirmanden. Men vælger I at hyre underholdningen ude fra, kan Sunny Cagara klart anbefales. I kan læse om hans underholdning til konfirmation her.