Vil du tage lån i dit sommerhus?

Har du overvejet at tage lån i dit sommerhus? Mange vælger at gå i banken for at tage lån i sommerhuset, men der kan ofte går lang tid før lånet bliver godkendt, hvis det overhovedet bliver godkendt. Kniber det med økonomien, er det som regel ikke de mest fordelagtige lån, banken ønsker at tilbyde dig.

Men grunden til, at du ønsker at låne i dit sommerhus, kan jo netop være af selv samme årsag, som at banken ikke er villig til at tilbyde dig et fordelagtigt lån. Nemlig at du står og mangler penge mellem hænderne.

Køb med tilbage køb frem for lån i sommerhus

Du har dog andre muligheder for at udnytte dit sommerhus til at få penge mellem hænderne. Et alternativ til lån i sommerhus er køb med tilbagekøb, hvor du udnytter friværdien i dit sommerhus eller feriebolig.

Der findes flere virksomheder i Danmark, der enten tilbyder dig et pantebrevslån eller køb med tilbagekøb i dit sommerhus. Fordelen ved at benytte sig af disse virksomheder er, at der ikke er renter på udbetalingen du modtager. Oftest vil du i stedet, som en del af aftalen, skulle betale et mindre beløb oveni det beløb du har fået udbetalt, når du betaler tilbage. Herudover hænger du heller ikke på ”lånet”, hvis du ikke kan betale tilbage, i stedet overgår ejerskabet af sommerhuset til virksomheden, du har lavet aftalen med, og du skal samtidig ikke bekymre dig om at blive skrevet op som dårlig betaler hos RKI.

Udnyt friværdien med hjælp fra Pant i Alt

En af disse virksomheder, som du med fordel kan se nærmere på er Pant i Alt. Pant i Alt tilbyder køb med tilbagekøb som alternativ til lån i sommerhus. Du kan få udbetalt op til 50 % af dit sommerhus værdi, og processen foregår, i modsætning til mange banklån, hurtigt og smertefrit. Når aftalen er indgået, har du pengene på din konto inden for 24 timer.

Hvornår du skal betale tilbage afhænger i høj grad af, hvad der er blevet aftalt, ved indgåelsen af aftalen.

Køb med tilbagekøb som alternativ til lån i sommerhus er en sikker og hurtig måde at udnytte friværdien i dit sommerhus, og bestemt værd at kende til.

Du kan læse mere om Pant i Alt her!