Derfor er en dørtelefon vigtig i et lejlighedskompleks

Mange undervurderer vigtigheden af en dørtelefon, når de bor i lejlighedskompleks. Men når en indbrudstyv først har fået adgang til lejlighedskompleksets opgang, er det ikke meget, der står i forvejen for at få adgang til lejlighederne også. Har man dørtelefon, vil det være langt nemmere at holde uønskede gæster væk fra opgangen.

Mens antallet af indbrud og tricktyveri er steget støt, har dørtelefonen løbende fået udviklet sin teknologi, samtidig med at priserne er blevet langt mere overkommelige. Dørtelefonerne fås nu også med videokamera, så du kan se og ikke bare høre, hvem der får adgang til lejlighedskomplekset. En funktion, der skaber en større tryghed og sikkerhed end før.

En dørtelefon kan skabe større tryghed hos ældreboliger

Især ved ældreboliger vil en dørtelefon kunne skabe større tryghed. Tricktyve og indbrudstyve har tendens til at gå efter boliger med ældre borgere, da de opfattes som nemme ofre. Med en dørtelefon med videokamera kan den ældre borger nemt afvise en mistænksom person, og undgå ubehagelige situationer.

En dørtelefon kan samtidig, nu til dags, kombineres med andre sikkerhedsprodukter, der skaber en endnu større tryghed. Den kan kombineres med en dørlukker, således at døren først åbner, når en beboer har givet adgang, og den kan ligeledes kombineres med parkeringsanlæg samt smartphones.

Aftale mellem låsesmed og boligselskab

Dørtelefoner er en af de bedste metoder, der er til at holde sikkerhedsniveauet oppe, når man bor flere mennesker på et sted. Når man bor flere personer på et sted, vil der nemlig ofte være stor trafik af både beboere og beboers bekendte, og det gør, at der nogle gange kan slippe en uønsket gæst ind af døren, hvis man ikke tager sine sikkerhedsforanstaltninger.

Der findes flere låsesmed i København-området, på Fyn og Jylland, der er har ekspertise inden for installering af dørtelefoner, og vil kunne rådgive dig til de helt rigtige dørtelefon-løsninger. Flere låsesmede har ligeledes mulighed for at lave samarbejdsaftaler med boligforeninger, således at dørtelefonerne, og andre låsesmed relateret områder, hele tiden er up to date, og fungerer som de skal.

Har jeres lejlighedskompleks stadigvæk ingen dørtelefoner eller andre sikkerhedsforanstaltninger installeret for at holde ubudne gæster ude, er det ved at være på tide. Som boligforening er det ens ansvar at holde beboerne sikre og trygge, når de befinder sig i deres egen bolig.