Armbånd til mænd er trendy som aldrig før

Jeg har i stor set hele mit liv været flittig bruger af armbånd til mænd, og til tider har det føltes som om jeg stor set været den eneste mand med de tanker.

Heldigvis er armbånd til mænd nærmest eksploderet i popularitet de seneste år, og nu er udvalget mange gange større end hvad det har været. Godt hjulpet på vej af de store Hollywood skuespillere som endelig har fået øjnene op for armbånd.

Det gør det unægtelig sjovere at købe nye armbånd til mænd, og min samling er da også vokset betydeligt de seneste år. Før i tiden kunne jeg nærmest kun finde læderarmbånd, og jeg skulle næsten finde et loppemarked for at kunne finde nogen.

Sådan er det dog bestemt ikke længere, og jeg kan købe armbånd til mænd hjemmefra via min egen computer. Man er godt nok privilegeret ved at leve i vores tid, og hvor er det dejligt.