App til medarbejderudlæg – Papirløst og nemt

Hvis man selv har været på forretnings rejse, hvor man har skulle lave udlæg eller har man siddet i finansafdelingen og lavet rejseafregning, så ved man hvor besværgeligt det kan være. Gamle krøllede kvitteringer, tvivl om hvad reglerne er og hvor udgifterne kommer fra, er bare nogle af de problemer man kan støde på. Så hvorfor bruger man ikke en app til medarbejderudlæg i stedet, som gør det hele meget nemmere – og selvfølelig papirløst.

En app til medarbejderudlæg

Netop fordi det kan være så besværligt med rejseafregning, så har Acubiz udviklet en løsning, som er perfekt til mindre virksomheder, som ønsker en nemmere måde at gøre det på. Det hele foregår via en app til medarbejderudlæg, som klarer både registrering og godkendelse – den hedder Acubiz Express. Med denne app til medarbejderudlæg, så kan medarbejderne foretage en registerring alle steder – også på farten. Det eneste de skal gøre, er simpelthen bare at tage et billede via appen af deres kvittering, så har de registreret udlægget og vedlagt bilag. Det er altså væsentligt nemmere, end hvis man skal gemme på en gammel krøllet kvittering, som så skal afleveres til bogholderen.

Godt for hele organisationen

En app til medarbejderudlæg er ikke bare nemmere for dem der foretager udlæggene, men ligeledes bogholderen, som vil skulle bruge væsentlig mindre tid på administrationen af det og det papir arbejde der høre til. Derudover giver en app til medarbejderudlæg også mening fra ledelsens side, da det sparer på medarbejderne tid – og dermed penge. Faktisk vil løsningen i sidste ende betale sig tilbage, således man kan bruge pengene andetsteds.

Også for større virksomheder

Er man en større virksomhed, så har Acubiz også en passende løsning – Acubiz Expense Management Service. Det er en mere omfattende løsning, da den har flere muligheder en deres Express løsning. Man kan som eksempel integrere alle ERP- og lønsystemer med det. Deres app til medarbejderudlæg er fortsat en del af pakken, som selvfølelig har de samme fordele beskrevet ovenover. Derudover tilhører der en række af applikationer, som skal gøre livet nemmere for virksomheden, bl.a. Capture, Mileage og Mail-In. Med Mileage bliver kørselsregistrering og –godtgørelse automatiseret, så man sparer tid og ressourcer. Deres Mail-In applikation giver et hurtigt overblik over de forskellige medarbejders udgifter, hvilket selvfølelig gør at de hver især tager ejerskab på deres udgifter.

De største i Danmark

Acubiz som firma blev startet af deres CEO Lars de Nully i 1997, hvor de siden da har udviklet deres løsninger og undervejs fået inkluderet en app til medarbejderudlæg. Med over 620 virksomheder i deres kundebase, så er de faktisk de største inden for området i Danmark – og de har nu over 110.000 brugere i mere end 30 forskellige lande. Deres løsninger er tilpasset både store og små virksomheder, således de kan hjælpe alle typer for virksomheder i alle brancher. Ønsker man at læse mere om deres app til medarbejderudlæg og deres andre services, så kan man finde en masse information på deres hjemmeside.